ФИСКАЛЕН ЦЕНТЪР ЗА КАСОВИ АПАРАТИ

Стара Загора, тел. 042 600 907, GSM: 0988 872 851; e-mail: buterfly_sz@abv.bg

Мобилни касови апарати

Datecs DP-50 KL е конструиран специално за пренасяне, с удобен захват, голяма хартиена ролка и мека клавиатура.
Datecs DP-05 е бюджетното решение за преносим касов апарат със запазена основна функционалност на DP 50 KL.
Daisy Compact S – KL е стилен мобилен касов апарат с компактни размери, но същевременно много функционален.
Daisy Perfect S-KL е мобилен/стационарен от луксозната серия касови апарати от ново поколение Perfect, който е съобразен с последните изменения на Наредба Н-18 на Министерство на Финансите. Дистанционната връзка с НАП се осъществява посредством вградения данъчен терминал. Модерният дизайн и компактните размери го правят изключително подходящ за използване в магазини, открити пазари и други търговски обекти.
Daisy eXpert - KL е мобилен/стационарен касов апарат, който е съобразен с последните изменения на Наредба Н-18 на Министерство на Финансите. Дистанционната връзка с НАП се осъществява посредством вградения данъчен терминал. Модерният дизайн и компактните размери го правят изключително подходящ за използване в магазини, открити пазари и други търговски обекти.
Tremol S-KL е мобилен и лек касов апарат, подходящ за разносна търговия, доставки по домовете, открити пазари, както и магазини с недостатъчно пространство.
Eltrade A1 KL е мобилен касов апарат, разработен на базата на модерна технология.
ELTRADE B1 е многофункционален мобилен касов апарат с елегантен дизайн и високоскоростен печат.
ELTRADE А100S KL е мобилен касов апарат за малки и средни търговски обекти. Компактният му размер го прави предпочитан модел за работни места, където пространството е ограничено, като павилиони, кафенета, бутици.
Daisy Compact M – KL е касов апарат от серията Compact. Лек и удобен.
Copyright www.maxx-marketing.net