ФИСКАЛЕН ЦЕНТЪР ЗА КАСОВИ АПАРАТИ

Стара Загора, тел. 042 600 907, GSM: 0988 872 851; e-mail: buterfly_sz@abv.bg

Стационарни касови апарати

НОВО!!! НОВО!!! НОВО!!! DATECS DP-150 KL е най-новият модел от серията настолни касови апарати. Изключително компактен, с вграден клиентски дисплей, удобна клавиатура с големи бутони, моделът е подходящ за използване в разнородни обекти.
DATECS DP-25 KL е със съвременна и модерна визия и удобни, с допълнителна подсветка дисплеи. Подходящ е за всеки тип търговски обект - офис, бутик, склад, хранителен магазин, железария, сервиз
Възможностите на електронния касов апарат с фискална памет DATECS DP-55 KL са съобразени с изискванията за обслужване на клиенти и за финансова отчетност в магазини, аптеки и всякакви други видове търговски обекти. ФУ отговаря на изискванията на Наредба H18 на Министерство на финансите, като осигурява дистанционна връзка с НАП чрез GPRS за нуждите на органите по приходите.
Възможностите на електронния касов апарат с фискална памет DATECS MP-55 KL са съобразени с изискванията за обслужване на клиенти и за финансова отчетност в магазини, аптеки и всякакви други видове търговски обекти. ФУ отговаря на изискванията на Наредба H18 на Министерство на финансите, като осигурява дистанционна връзка с НАП чрез GPRS за нуждите на органите по приходите.
Datecs WP-500 KL е стационарен касов апарат, подходящ за обекти с голямо натоварване.
Възможностите на електронния касов апарат с фискална памет DATECS DP-500 PLUS KL са съобразени с изискванията за обслужване на клиенти и за финансова отчетност в магазини, аптеки и всякакви други видове търговски обекти. ФУ отговаря на изискванията на Наредба H18 на Министерство на финансите, като осигурява дистанционна връзка с НАП чрез GPRS за нуждите на органите по приходите.
Daisy Perfect S 01-KL е мобилен/стационарен от луксозната серия касови апарати от ново поколение Perfect.Модерният дизайн и компактните размери го правят изключително подходящ за използване в магазини, аптеки, бутици, дрогерии и др.
Daisy eXpert SX - KL е мобилен/стационарен касов апарат Модерният дизайн и компактните размери го правят изключително подходящ за използване в магазини, открити пазари и други търговски обекти.
Tremol ZM-KL е икономично решение, предназначено за магазини, складове, павилиони.
Tremol M-KL е компактен, удобен и бърз, подходящ за обекти със средна и висока натовареност.
ELTRADE A300S KL е ново поколение електронен касов апарат от серията ELTRADE А300. Предназначен е за малки и средни търговски обекти като магазини, бутици, ресторанти, заведения, сладкарници и др
ELTRADE А300 02 KL е касов апарат предназначен за средни и по-силно натоварени търговски обекти. Заема малко пространство. Създаден е с идеята операторът да го ползва максимално лесно.
Copyright www.maxx-marketing.net