ФИСКАЛЕН ЦЕНТЪР ЗА КАСОВИ АПАРАТИ

Стара Загора, тел. 042 600 907, GSM: 0988 872 851; e-mail: buterfly_sz@abv.bg

Търговска Информационна Система КАРАТ МАКСИ (Код: )

Софтуер за управление на големи търговски обекти, складове и заведения от всякакъв тип с неограничен брой складове и ценоразписи /ресторанти, кафенета, магазини, складове, офиси, дискотеки/.

Включва трансфери на стоки между складове, продажби, доставки, рецепти, контрагенти, възможност за следене на отложени и разсрочени плащания, фактуриране, корекция на количества и ревизии, касова книга и касови ордери, неограничен брой изнесени терминали за продажби с код, баркод, теглови артикули, безплатна връзка с принтери и фискални устройства и много други екстри.

Богат набор от справки за доставки и продажби, отложени плащания и консигнации, движение на стоки, артикули и парични средства, изписвания по рецепти и реализация на продукти, обороти, печалби, наличности на склад, операторски отчети и касови книги.

Невероятно удобна и лесна за работа програма с много екстри и приятен интерфейс, която пести много време, нерви и пари, с възможности за автоматични заявки за доставка на изчерпани артикули и много други екстри.

Copyright www.maxx-marketing.net