ФИСКАЛЕН ЦЕНТЪР ЗА КАСОВИ АПАРАТИ

Стара Загора, тел. 042 600 907, GSM: 0988 872 851; e-mail: buterfly_sz@abv.bg

POS оборудване

НОВО !!!! НОВО !!! НОВО !!! DPP-250 е мобилен термопринтер с Bluetooth. Приложение - за издаване на всякакви документи във всички сфери на търговията с мобилно приложение.
LP-50 е предназначен за печатане на малки по размер баркод етикети по дизайн на клиента. Възможност за връзка с електронна везна.
LP-1000 е предназначен за печатане на средни по размер баркод етикети по дизайн на клиента.
Компактен термопринтер, подходящ за работа в обекти с малка и средна натовареност. Използва се за издаване на служебни клиентски и кухненски бонове в барове, ресторанти, кухни, магазини и др. Има възможност за печат на графични изображения и баркодове
Изключително бърз термопринтер с автоматичен нож за отрязване на хартията, предназначен за обекти с малка и средна натовареност. Използва хартиена ролка с широчина на печата 57мм. EasyLoad механизъм за лесно зареждане на хартията.
Термопринтер с автоматичен нож за отрязване на хартията, предназначен за обекти със средна натовареност. Използва хартиена ролка с широчина на печата 57мм.
Термопринтер с автоматичен нож за отрязване на хартията, предназначен за обекти със средна и голяма натовареност. Подходящ за ресторанти, защото използва хартия с широчина на печата 79мм.
Най-разпространения мобилен принтер за PALM. Подходящ за мобилна и разносна търговия. Допълнителни опции: четец за магнитни карти и баркод скенер.
Мобилен принтер за PALM с инфраред порт. Подходящ за мобилна и разносна търговия. Допълнителни опции: четец за магнитни карти и Blue Tooth порт.
Copyright www.maxx-marketing.net